Despre noi

Despre noi

Societatea comerciala

LORENA S.R.L.

Cu sediul in com. Razvad, sat Valea Voievozilor, Aleea Manastirea Dealu, nr. 193,Dambovita, avand ca unic administrator pe domnul Deak Floricel Gricore, a fost infiintata in anul 1993, avand ca principal obiect de activitate – comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare.In anul 2004 isi largeste obiectul de activitate,intrand in domeniul reciclarii deseurilor industriale.De atunci si pana in prezent,principalul obiect de activitate devine colectarea,valorificarea si reciclarea deseurilor nepericuloase industriale,canalizandu-si intreaga atentie in a dezvolta aceasta afacere.

SC AMBRO SA

SC GREENTECH SA SRL

SC GREENGLASS RECYCLING SA

SC ROMCARBON SA

SC PROFESSIONAL RECYCLE SRL

Organizare si seriozitate

Sistemul de colectare si recuperare

este adaptat cerintelor actuale.

In luna aprilie a anului 2004 societatea firma si-a deschis punct de lucru in satul Balteni, comuna Contesti, iar in luna august 2008 societatea a achizitionat un spatiu de 8000 mp in Targoviste, Str. Cooperatei Nr.5 (cod CAEN 3832 - Recuperarea deseurilor si resturilor nemetalice reciclabile). Spatiul din Targoviste este dotat cu 4 hale si un sediu birouri.

Organizare
95%
Seriozitate
99%
Siguranta
100%

Despre noi

Societatea comerciala

LORENA S.R.L.

Toate aceste modificari in politica firmei au fost realizate in vederea implementarii unei noi activitati, aceea de prelucrare si valorificare a deseurilor de plastic-PET (sticle plastic bauturi),folie transparenta si color ,PE (navete bauturi si lazi paine),PP (ladite fructe,galeti,mobilier gradina,paleti),PMMA (reclame luminoase),PVC (termopan,cabluri),PS,PC (bidoane apa plata),HDPE (bidonase detergenti si clor),hartie si carton,doze bauturi din aluminiu,lemn (paleti si europaleti). Obtinerea de catre firma noastra a tuturor avizelor necesare colectarii de plastice si valorificarea acestora a condus la inceputul lunii octombrie la deschiderea unei noi activitati “Recuperarea deseurilor si resturilor nemetalice reciclabile” care va fi profitabila atat pentru firma LORENA cat si pentru societatea romaneasca.

Cu masinile proprii strangem deseurile de la persoane fizice si juridice,le aducem la punctul de lucru si apoi le sortam.Personalul nostru face sortarea pe tipuri de material –ex:PET-ul se sorteaza pe culori,folia se sorteaza in transparenta si color etc).Sortarea se face in halele de sortare cu ajutorul unei benzi transportoare.Dupa aceea urmeaza procesarea,aceasta constand fie prin presare cu presele de balotat pe care le detinem ,fie prin macinarea cu morile de tocat.In urma macinarii rezulta fulgii care in functie de gradul de impuritati sunt spalate prin instalatia de spalare pe care o avem.

Deseurile astfel balotate sau macinate sunt livrate in tara catre reciclatorii finali.

Din recuperarea materiei prime din deseurile colectate in vederea reciclarii rezulta alte produse:butelii PET noi,fibre si fire,folii de ambalare,folii de constructii,materiale de constructie,produse injectate si termoformate in industrie,constructii,irigatii,electrotehnica etc. Sistemul de colectare si recuperare este adaptat cerintelor actuale. Pozitionarea si dotarea sistemului este facuta in acord cu legile in vigoare privind amplasarea si avizarea activitatilor de recuperare si reciclare a deseurilor si cu legile privind protectia mediului si a resurselor naturale. Utilajele de procesare pe care le detinem,precum si mijloacele de transport,fac posibila asigurarea unui flux de colectare si procesare eficient,timpul de raspuns la solicitarile colaboratorilor fiind scurt. Societatea este condusa si coordonata de dnul Deak Floricel Grigore,in calitate de asociat unic si administrator,partea financiar contabila fiind asigurata de firma Fiscal Expert,precum si intern de inca doua persoane.De asemenea din personalul societatii mai fac parte soferi,gestionari depozit,muncitori calificati si necalificati,personal de paza si securitate,in total un numar de 31 angajati. Societatea are o pozitie constanta pe piata colectarii si reciclarii,reusind sa functioneze atat pe perioadei crizei economice cat si pe perioada pandemiei fara sincope.

In prezent in ceea ce priveste furnizorii avem colaborari cu mai multe firme,dintre care cei mai importanti sunt:SC RECYCLE INTERNATIONAL SRL,SC ROECOLOGIC SRL,SC USPEH FRUCT SRL,SC MARONA CONF SRL etc.

Clientii cu care colaboram sunt:SC AMBRO SA,SC GREENTECH SA SRL,SC GREENGLASS RECYCLING SA ,SC ROMCARBON SA,SC PROFESSIONAL RECYCLE SRL si multi altii